Goedkoop busje huren

Wil je een goedkoop busje huren en zorgeloos op vakantie, een roadtrip maken of een (romantisch) weekje weg? Boek dan een 9-persoons busje bij  VANtrip.nl. Dat is veilig en vertrouwd. Bij VANtrip.nl ben je verzekerd van een comfortabele en veilige bus, camper of personenbus. Wel zo prettig. Zo huur je vertrouwd. Wij werken met duidelijke tarieven die je heel eenvoudig op de site kunt uitrekenen.

Huren bij VANtrip.nl is voordelig en vertrouwd. Wij hanteren duidelijke en transparante tarieven. Via onze site kun je je aanvraag samenstellen waarbij je uit extra opties kunt kiezen. Bijvoorbeeld een verlengde bus met extra bagageruimte of een trekhaak. Ga je op wintersport dan zijn winterbanden en sneeuwkettingen natuurlijk een must.

VANtrip.nl staat voor een goedkoop busje huren zonder zorgen

Bij VANtrip.nl boek je zonder zorgen. Wij bieden je namelijk de volgende zekerheden:

  • Geen aanbetaling
  • Geen borg
  • Inzittenden meeverzekerd
  • Extra bestuurders inbegrepen
  • Moderne bussen, bakwagens en campers
  • Voordelig huren
  • Kies voor betaalbare extra opties
  • Vanaf 18 jaar met rijbewijs welkom

 

vantrip-busje-huren
goedkoop-busje-huren-vantrip
vantrip-busje-huren
goedkoop-busje-huren-vantrip

Onze werkwijze

Een personenVAN, bestelVAN of CamperVAN - goedkoop - busje huren doe je eenvoudig bij VANtrip.nl. Transparante voorwaarden, duidelijke regels. Lees hieronder de meest gestelde vragen. Neem bij twijfel gerust even contact met ons op.

Is de personenVAN, camperVAN of bestelVAN verzekerd?

Wanneer je bij ons tot een goedkoop busje huren besluit, is het voertuig allrisk verzekerd, inclusief een inzittendenverzekering en pechhulp Europa. Wel is er een eigen risico van 1000,- euro per schadegeval. Wil je nog minder risico lopen? Dat kan. Kies dan tijdens het boeken voor een verlaagd eigen risico van 500,- euro per gebeurtenis.

Is er een minimale huurperiode om een goedkoop busje te huren?

Dit verschilt per vervoersmiddel. PersonenVAN minimaal één dag, BestelVAN minimaal drie dagen, camperVAN minimaal zeven dagen.

Hoeveel kilometers zitten bij de prijs in?

Bij een personenVAN zijn 500 vrije kilometers inbegrepen. Bij een bestelVAN zijn 100 vrije kilometers inbegrepen.  Je kunt tijdens het boeken om een goedkoop busje te huren tegen een meerprijs voor extra vrije kilometers kiezen. Je ziet dan direct in de berekening wat de meerprijs is. Je kunt ook voor volledig vrije kilometers kiezen om een goedkoop busje huren zo zorgeloos mogelijk te maken. Ook dit wordt automatisch berekend.

Hoe werkt het boeken?

Je kunt bij ons heel makkelijk een personenVAN, bestelVAN of camperVAN aanvragen via de site. Na de binnenkomst van je aanvraag controleren we deze aanvraag en de beschikbaarheid. Vervolgens reageren wij op je aanvraag. Je zit bij het verzenden van een aanvraag dus nog nergens aan vast. Een goedkoop busje huren blijft zo via VANtrip.nl een sympathieke aangelegenheid.

Hoe werkt een goedkoop busje huren busje huren met de brandstof?

Wanneer je er voor kiest de bus bij ons op te halen (Regio Arnhem, Amsterdam,  Assen, Hoogeveen, Emmen, Tilburg, Rotterdam Veenendaal, Venlo Zevenaar, Zwolle) dan zorgen wij ervoor dat de tank vol zit. Leveren we de bus af op het door jou opgegeven adres, dan vertrekken we met een volle tank naar het door jou opgegeven adres. De verreden brandstof naar de afleverlocatie wordt niet aangevuld. Tijdens de reis is het tanken voor je eigen rekening. Wanneer je de bus weer inlevert op onze afleverlocatie moet de tank helemaal vol zijn. Kom je van verder weg tank dan vlakbij de afleverlocatie de bus helemaal vol. Ook wanneer je de bus door ons op laat halen moet de tank helemaal vol zijn.

Mogen er meerdere bestuurders rijden?

Dat mag. Iedereen met een geldig rijbewijs mag ook rijden. Wel is er per reservering altijd sprake van één hoofdboeker. Dat is om praktische redenen het meest eenvoudig om een goedkoop busje bij ons te huren.

Hoe werkt het met boetes?

Boetes, en met name die vanuit het buitenland, komen vaak een paar weken later binnen. We berekenen de boete door aan de hoofdboeker. Het bedrag van de boete wordt vermeerderd met 10,- euro administratiekosten. Het bedrag dient vervolgens binnen vijf werkdagen aan ons voldaan te worden.

Contact over een goedkoop busje huren

Wanneer je vragen hebt over een goedkoop busje huren bij VANtrip.nl, dan staan we graag voor je klaar. Misschien staat je antwoord bij onze veelgestelde vragen. Kom je er niet uit, neem dan even contact op met één van de leden van ons team. Wij helpen je verder. Onze klantenservice is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur. VANtrip.nl, Arsenaal 19 3905 NN Veenendaal. Je kunt snel contact opnemen via WhatsApp: +316 57 08 67 41 voor antwoorden op je vragen. Of mail naar info@vantrip.nl of bel naar +31 (0)85 4019858.